*

Friday, 30 March 2012

shoppink @ Ikea

Assalaam..
cerita semalam..
malam semalam akk n papa pergi jenjalan ke Ikea. saja2 nak eksersais keluarkan tenaga sikit..lama dah tak melemah lembutkan kaki ni..asik terperuk aje dalam rumah..kaki pun jadi kaku..huhu
best tau buat aktiviti ni..sambil bereksersais boleh cuci2 mata..pastu cuci poket sekali..hihi
:
Memula nak survey meja pulau yang akk n oya berkenan sangat sejak dulu..tapi dek belum ada tempat yg sesuai nak letak..kami KIV dulu hasrat hati kami..hihi
alih alih..
bila dah ada tempat yg sesuai nak di letakkan..meja tu dah out off stock pulak..huuh
hampa harapan akk..papa pun sekali..ngeee
nak merajuklaaa dengan Ikea.. hahhaha
:
takde maknanya..
alang2 dah datangkan..takkan cuci2 mata aje..
paling koman pun belila sebijik dua..
supaya tiket paking tak payah bayar..dapat percuma ..
ni namanya..takdo keja cari keja..
tak kisahlah kan..
asal kami bahagia..


sambil jalan2 tu mata melilau jugak..kut2 ada benda yang rasa terkenan dihati. nampak pulak frame gambar yang di gantung berselerak macam ni.nampak ciut comey ajakan?
rasanya tak susah nak membuatnya..kena kreatif sikit laa..
suka dinding kayu tu..

berkenan dengan wet kitchen ni.rak terbuka..senang nak ambil perkakas memasak.




2 comments :

  1. assalam kakyon..wah bershopping sakan kat ikea?..ehem cantik kan brg2 kat ikea tu..

    ReplyDelete
  2. mama..
    wslm..tak jugak mama..beli sikit2 je.kebanyakkannya cantik2..

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..