*

Saturday, 31 March 2012

beli apa @langkawi

Assalaam..
akk beli apa.. masa pergi langkawi hari tu?
soklan dari kenalan..kawan..dan jiran..
rakan blogger akk..tak nak tanya ke?
poyoo aje pertanyaan akk ni kan..
hehehehe..
 adalahhh..beli sikit2..
beli coklat *wajib*...
beli hembeg *terjumpa berkenan..nak ganti yg dah rosak..kut2 ada dinner lagi tahun ni..perasan macam lah kena jemput..klau kena jemput pun macamlah boleh pergi..huhuh*
beli set corning ware bunga baru * sebahagian set dah beli masa pergi tahun lepas..cuma nak tambah sikit..tapi belum dapat complete set..berdikit2.. lama2 cukuplah set tu nanti..*

ini aje yang akk beli..

comey aje bunga dia. mangkok kat atas tu ringan sangat.penutup dari bahan plastik ala tupperware..tak lah berat macam yang berpenutup kaca.
sebahagian dari mangkuk tu ada yang akk dapat dari reedem PHB point..

si hembeg lupa plak nak berposing..nanti kalu dia dah berposing..akk tepek ehhh..
:
:


tadaaa..ini dia!! tag rega pun blum tanggal..heheh

4 comments :

  1. ehem menyopping corning ware kat langkawi ek..masa kesana `hb mama` tak bagi beli..hu2x..berat katanya..murahkan corning wared & arcopal kat sana..

    ReplyDelete
  2. murah sangat mama..
    sib baik en. papa ni jenis tak kisah..berat2 pun diseret troli tu..hehe

    ReplyDelete
  3. seronoknya..skrg ni pun ell dah mula berminat dengan pinggan mangkuk.

    ReplyDelete
  4. harap2 la tak senget feri masa pulang dari langkawi
    hehe

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..