*

Tuesday, 14 February 2012

medan selera baru kami..

Assalaam..
N3 pasal makan2 aje..
tempat menjamu selera kami yg terbaru ..
di polpero fish & steak..
kedai makan ni kat area rumah kami. selalu lalu lalang depan kedai ni..tapi belum ada keinginan untuk singgah makan..sebab tak pernah ramai pelanggan. kalau ada pun 3-4 meja saja yang penuh.andaian selalunya..kalau ramai pelanggan..masakannya mesti sedap kan..begitu sebaliknya..
ternyata andaian kami salah..hehhe
sedap tau masakannya!! harga pun boleh tahan..harga patut!!
ada banyak menu..harus mencuba kesemuanya..



on my birthday..Ai n Nadia datang..belanja makan
kat cili padi seksyen 7. masakan kat sini pun sedap dan menjadi pilihan kami..kalau malas nak pergi makan kat tempat yang jauh.
menu pilihan selalu nya..
kuay tiew kungfu dan char kuay tiew..
hirup kuah sampai licin..sedap u..

sehari selepas tu..jalan2 dengan Oya ke Sogo.. n belanja makan di manhathan fish market. lama rasanya tak kesana..


menu yang baru kami cuba..kupang yang di simbah krim.. makan dengan roti pranchis..pergh!!! rasa macam nak makan lagi..hehe






6 comments :

  1. best nyer.. kasi detail nyer kak

    ReplyDelete
  2. amboi kak .. ella terlepas special day akak ye.

    ReplyDelete
  3. gambar last tu menarik jer.. hehe

    ReplyDelete
  4. aiseh...bila tgk pic makanan kat sini..terliur di buatnya

    ReplyDelete
  5. salam Kak yon..wah!bestnya ada acara makan2..hihi.

    ReplyDelete
  6. `hepi belated bezday` kakyon..ehem mama selalu juga makan2 kat kawasan sana tapi tak pernah try cili padi tu,adik stay kat jln kristal sec.7 tu..he2x..

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..