*

Sunday, 5 February 2012

cerita makan2..

Assalaam..
malam ni n3 bergambar aje..
tengok gambar aje dah tahu akk gi rumah orang kawen kan! hehe


Malam gi makan kat Abdullah Chan di Kelana Jaya. 4 orang makan cuma RM88.70.
 Menunya..
siakap masak teow chew style, 
 sotong goreng rangup, kailan ikan masin,
 rojak buah,
 pau kaya,
jus kedondong asam boi, jus tembikai,jus limau asam boi..jom makan..
gmbr ihsaan dari web abdullah chan..

9 comments :

  1. salam maulidur rasul kakyon..ehem bestnya dpt gi makan2 dgn kawan2..

    ReplyDelete
  2. datang singgah dari blog teh ramuan :-)

    ReplyDelete
  3. makan ramai2 dengan kawan2 ni memang best
    sambil berebut makan, sambil berebut cerita

    ReplyDelete
  4. Atotototo, fyqa dtg sini usya awk . Jum join segmen pengomen tegar di blog fyqa nak tak ? mudah sgt . peace :p

    http://fyqaanakmunsyi.blogspot.com/2012/02/segmen-pengomen-tegar.html

    ReplyDelete
  5. kita dah lama tak pegi kenduri kawen.. smlm ada jemputan smpai ke sepang tp x dpt pegi sbb hb x sihat pulak.. huhuhu

    ReplyDelete
  6. mak aihhh
    terliur tgok makanan2 tu
    adess
    lapar plak

    ReplyDelete
  7. sedapnya.. nasi lemak cikgu kat depan tu pun ok gak

    ReplyDelete
  8. sedapnya sotong goreng
    rangup..
    dah lama x makan..

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..