*

Thursday, 26 January 2012

siapa copy siapa?

Assalaam..
Lama juga akk tak menghupdate blog akk. Selalu sangat akk ni diawangan..ntah bila laa nak pulih..huhuh
Baru ada hati nak meronda di maya ini..sat lagi akk ronda kat rumah maya uolls ye!..heheh

Sebelum tu layanlaa roses yang ada dalam youtube ni. Lagu tu macam pernah dengar aje..heheh
Siapa copy siapa ekk?

5 comments :

  1. Ronda2 alam maya. singgah blog kak yon.. cantik ros tu.. :D

    ReplyDelete
  2. aiseh x boleh dgrlah pulak kak yon...speaker pc ni buat hal...

    ReplyDelete
  3. ehem..cantiknya ros kat rumah kakyon ni..:)

    ReplyDelete
  4. Saya pun x boleh dgr la jugak.. Nnt ye saya try lagi sekali..

    ReplyDelete
  5. Broadband selalu tak izinkan main video
    Huhu

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..