*

Saturday, 3 December 2011

saje nak promo sikit..

Assalaam..
Selamat malam semua..semuga anda semua bahagia bersama keluarga..
N3 malam ni..nak promo pelamin buaian dari make a wish babies. Pasangan Ashraf dan Yani yang gigih menghasilkan rekaan buaian dan pelamin yang sangat cantik ini..adalah jiran lama akk semasa akk tinggal di Sunway Kayangan. Hasil kerja tangannya sangat cantik dan harganya pun berpatutan.Mereka mengunakan bunga bungaan segar sebagai hiasan. akk sendiri sudah 2x mengunakan khidmat mereka untuk majlis perkahwinan anak akk. memang puas hati...

majlis berendoi anak puan suraya di seksyen 9 shah alam

kalau ada cucu lagi..teringin nak berbuai kat dalam tu..heheh

banyak isinya dalam beg tu..comel dan cantik semuanya..

2 comments :

  1. cantik & unik rekaan buaiannya..bertuah baby skrg majlis cukur jambul pun dibuat secara besar2an !!!..

    ReplyDelete
  2. mama..
    nmpk gayanya camtula..zaman dah berubahkan..ibu bapa baby pun berkemampuan..

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..