*

Thursday, 29 December 2011

hari selasa akk..




Assalaam..
Mulai hari ini bermulalah aktiviti tahunan kami. aktiviti wajib! pergi puncak alam..settlekan  semua bil2 rumah yang akk  'pinjamkan kat orang' yang tertanggoh untuk tempoh setahun lalu..huhuh
maintenance..s/fun..syabas nak kena buat meter individu plak! tolak, tarik..takde untung pun. nak jual..nilai statik kat situ aje.huhuh




Dhani,kalau duduk dalam kereta lama2 jadi boring. Dah letih dengan play stationnya..mulalah dia mengusik atoknya..

- atok! cuba atok naikkan kolar baju atok!
* nak buat apa?
- nanti kita naikkan! sambil tergelak dia menarik kolar baju tshirt atoknya keatas..
* ala!!.. atok geli/rimaslah!
- biar laa atok..kita nak tengok..macamana rupa atok kalau jadi macam samseng taik kuching..kihkihkhi.kami tergelak besar..hahahhah
@ apa tu Dhani.. samseng taik kucing?
- mana kita tahu! kita tengok dalam TV..samseng taik kuching pakai baju macam itu!
hahahahahaha



2 comments :

  1. wah, atok dengan cucu
    memang best sangat ni

    bila la nak dapat cucu
    hehe

    ReplyDelete
  2. he2x..cucusekarang,macam2 yg cucu ajar kat atok dia !!..he2x..

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..