*

Friday, 30 September 2011

Persiapan majlis..

Salam..
Lama tidak bersiaran di sebabkan kesibukan yang melanda. Terimakasih pada kawan yang tak jemu berkunjung .Akk minta maaf kerana belum berkesempatan menjejak blog kalian. Ada waktu nnti pasti akk akan kesana..
Apalaa yg di bzkan akk ni ekk?
Sebenarnya akk akan mengada majlis perkahwinan anak bongsu akk pada awal November ini. Jadi banyaklah kerja yg perlu di siapkan untuk majlis tersebut. banyak perkara kena fikir dan buat..maklum akk tidaklah melantik wedding planer untuk melancarkan majlis tu nanti. segala persiapan dari A- Z akk dan papa plan sendiri dengan bantuan anak/menantu. persiapan dah hampir 70% siap. Akk berdoa semuga majlis pernikahan, majlis khatam alQuran dan majlis persandingan berjalan dengan lancar seperti yang kami harapkan.
Dalam sibuk2 ni tekanan darah pun turun naik aje..semuga Allah memberi kesihatan yg baik pada akk dan papa..Aminn

 bunga telor buat tetamu istimewa..2 types of jambangan bunga  buat 7 flower girls..a bouqet of flower to para perenjis di pilis..hehe

bunga manggar buatan sendiri..macam orang dulu2 punya..guna kertas jagung aje..specialnya ada gula2..



tak fikir lagi nak bg sape..mungkin nak masuk dlm goodies bag..

buat tetamu kecil..


hadiah cabutan bertuah buat family n family members..


ada lagi  yang belum  disiapkan..

4 comments :

  1. alahai comel2nya..buah tgn buat tetamu ke kak yon.... adik ipatr munna pun kahwin bln Nov ni....

    ReplyDelete
  2. semuga semuanya berjalan dgn lancar..dan kakyon diberikan kesihatan yg baik..amin..selamat semuanya..

    ReplyDelete
  3. terimakasih munna.brapa hb tu.akk buat 13 nov..

    ReplyDelete
  4. mama..insyaAllah harap2 camtulah.Amiinn..

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..