*

Tuesday, 16 August 2011

Salam Ramadhan ~~
Bila ada masa terluang nak mengupdate blog, payah juga mencari idea apa yang nak di tulis. Bila kala ada idea datang..masa pulak yang tak mengizinkan..
dari duk saja2 ngadap laptop, blogwalking, terkadang terjumpa juga blog2 yang seram untuk di baca..hukhuk. baik juga  akk buat n3 santai bersama Nuffnang..

Sekarang ni boleh di katakan setiap bulan akk dpt cek dari Nufnang. Insyaallah awal bulan nanti akk dapat lagi!! sbb cukup bulan hari itu akk dah cashout kan!! jumlah terbaik yang pernah akk dapat!!
Sekarang ini pun dalam akaun akk dah ada cukup amaun untuk dicashout kan lagi..yeeehaaa!!!
Terimakasih Nuffnang dan Advertiser yang percayakan blog akk!!
i lebiu..hehe


Setakat hari ini BE dah tinggal satu saja. Kalau dapat tambah lagi BE best jugak kan!!..



5 comments :

  1. tahniah buat kakyon...mesti semangat berblogging tu lagi membara kan !!..he2x..

    ReplyDelete
  2. terimakasih mama..
    biasa lah mama..cam akk ni..kejap kang membara..kejap lagi kang lemau lak!..hehe

    ReplyDelete
  3. salam kak yon..Tahniah!bestynya lar...atie punya traffic pon dh merudum bln puasa nie..camna nuff nk kasi iklan..hihi

    ReplyDelete
  4. Wahhh bestnyer kak yon asyin dapat cashout je yek...zures dari awal tahun sampai sekarang xpernah cashout lg...ciput sangatla kak yon...nak beli baju raya pun tak lepas....tolong kawan2...hehehe

    ReplyDelete
  5. kaya....hehe...saya ni baru pertama kali dapat BE :)

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..