*

Monday, 13 June 2011

bercuti lagi..

Salam..
Lama sungguh blog akk tak berupdate. Sejak kebelakangan ini mood nak berblog udah berkurang. Banyak masa dihabiskan dengan mengurus keluarga dan menonton tv. Maklum bila keluarga bertambah besar..bertambah banyaklah program/acara kekeluargaan berlangsung. Kalau ada masa terluang aje..akk pasti berblogging dan berblogwalking. Kepada kawan-kawan yang singgah dan tinggalkan jejak tu..insyaallah akk akan balas jejak korang ekk...


Pagi jumaat 17/6/11 ni..akk akan bercuti ke Guangzhou dan ke Shenzhen..jenjalan makan angin dan nak mengempiskan dompet..hehe. Papa n Oya pun ikut  sama. Berdebar juga ni..maklum pertama kali menaiki pesawat Airasia untuk perjalanan jarak jauh. Biasanya akk mengunakan perkhidmatan Malaysia Airlines. Percutian kali ini..akk tak rasa teruja pulak..disbbkan  beberapa kali di tunda tarikhnya..mood nak bercuti pun dah sejuk. olih kerana bayaran pun dah dilangsaikan..nak dapat refund pulak lambat.. nak tak nak.. kena pergi jugak..huhu. Insyaallah akan kembali pada 22/6/11.

Apa nak cari kat sana ek???? bluurrr laaaa pulakkkk!!!!!!

11 comments :

  1. assalam kakyon..best kan dpt gi holiday bersama keluarga!!..ari tu adik kesana n belikan alas meja..cantik sgt bunganya disulam dgn riben..kat sana byk pilihan kan..sediakan je duitnya..kan kakyon nak mengempiskan dompet..he2x..happy holiday ya !!!...

    ReplyDelete
  2. salaam kakyon, selamat bercuti2..situ tempat shopping kak..mcm2 ada..hehehe..my emak pun baru balik dari sana..enjoy your holiday :-)

    ReplyDelete
  3. Wah bestnyer akak berjalan..ole-ole jgn lupa ya... Lagi satu entry Family day tu... 10 thumbs up..bkn senag nak gathering ramai-ramai banyak kerja perlu diuruskan

    ReplyDelete
  4. mama..
    wslm..pening juga ni mama..mcm2 brg pesanan kawan2 nie..hehehe

    ReplyDelete
  5. salmi..
    terima kasih sal..:)

    ReplyDelete
  6. ziana..
    insyaallah ada ole2 buatmu..

    terimakasih kpd pihak penganjur anak sedara yg aktif.memang bkn senang nak kumpulkan org reramai yg bnyk ragam.

    ReplyDelete
  7. wahhh..bestnyer dpt g b'cuti.semoga selamat pergi dan balik.. :)

    ReplyDelete
  8. ummi..
    insyaallah..:)

    ReplyDelete
  9. wah besnye..SELAMAT BERCUTI :)

    ReplyDelete
  10. bestnya kakyon keluar negara....selamat bercuti kakyon...

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..