*

Monday, 16 May 2011

popular..

Salam..
Tetiba akak  terasa popular pulak : p..
Sebabnya..kumpulan marhaban akak mendapat banyak undangan untuk menyerikan majlis cukur rambut di sekirar Shah Alam dan Kelang. Perasan popular macam artis laa pulok..hehehe.
Rasanya sudah jadi trend masa kini..ibu bapa muda zaman ini.. mengadakan majlis cukur rambut buat bayi mereka yang baru lahir secara besaran dan meriah. Untuk minggu ini,  sabtu dan ahad kami mendapat lima undangan. Penat dan letih tak usah nak katalah..suara pun dah naik serak. kalau serak basah macam suara Ella..takpe jugakan. tapi bukan ella kakchik tau. akak tak pernah lagi dengar dia menyanyi..jadi taklah tahu suara dia macamana. entah2 lebih sedap dari suara Ella tak? hehehe.

akak saja nak kongsi gambar dengan izin pn salwa. untuk rujukan akak sendiri..mana tahu kut ada sesiapa yang nak mengadakan majlis dan tercari konsep/thema bolehlah belek2 page ini nanti.

Majlis puan Salwa di dewan jublee SUK.

Buaian bentuk cengkerang sangat popular masa kini. kalau ada sesiapa berminat bolehlah hubungi akak.nanti akak bagi contect no.

selain majlis cukur rambut untuk baby..puan salwa juga meraikan harijadi anak sulongnya. merian dengan gula-gula dan choklat untuk tetamu-tetamu kecil mereka..


macam biasa..gambar kenangan..;)

8 comments :

  1. wah
    meriah2

    marhaban ni ada kumpulan lelaki ke kakrose?

    ReplyDelete
  2. patut la tersedak. kanda seru dinda rupanya .. hihi

    ReplyDelete
  3. wah meriahnya...macam ala2 wedding punya majlis .. cantik kek dia kak ...

    ReplyDelete
  4. wahh..meriah..suka tengok gambar kek tu..comel..

    nak jemput akak join my ga, coz akak ada kelebihan..

    Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

    Belog kami :Notre Belle Histoire

    ReplyDelete
  5. tehr..

    ahli kumpulan kami perempuan saja.

    kalau nak kumpulan lelaki pun ada. antara mereka di kalangan suami ahli juga..hehe

    ReplyDelete
  6. munna..memang gaya wedding..hiasan dan lokasinya..

    ReplyDelete
  7. cikpuan..

    cantekkan kek nya..kalau ada anak kecik nak aje buatkan besday party cengini..:b

    kak tengok dulu ye..

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..