*

Friday, 27 May 2011

pelamin tomok ke ?

Salam..
Alamak! macamana lah  akak nak beritahu kat orang tu yang akak tidak berapa suka dengan idea diaorang. Akak nak idea yang akak dan Oya dah sketch hari tu jugak!!



Kisahnya..akak dan oya sudah merancang  hendak buat pelamin untuk majlis bertunang Oya macamana yang kami dah tunjukkan designnya pada dia. kami sudah siapkan sketchnya nak buat design camana. Design yang simple saje. Tidaklah hendak yang grand sangat. Pada mulanya dia dah setuju nak buatkan macam yang kami suka. Alih2 bila sampai masanya..orang tu bagi idea baru pulak..kata nak buat camni..camtu. Katanya.. pelamin ni dia buat khas untuk perkahwinan Tomok pada Julai depan. Dia nak bagi Oya try dulu..nak jadikan pelamin model kat FB diarang. Memula akak tak kisah. Orang nak bagi percuma..maksudnya takde xtra charge laa..

Tapi.. bila sudah dipasang..alamak! gedabaklah pulak kat tengah rumah nie...hihihi. Tak sesuaii sungguh..huhuh. Akak tak peduli! nak tukar jugak yg lain! dah macam pelamin orang nak bersanding aje!!

Takdenya nak tumpang populariti si Tomok tu..nak pelamin macam dia..walaupun sudah masuk rumah akak dulu..heheh..

8 comments :

  1. cantik pelamin tu..

    KM7 dah link blog nenek dlm coretan pengembara 3 blog KM7.

    ReplyDelete
  2. terimakasih KMZ kak link juge ye..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum...cantiknya pelamin tu..dah tak muat nak buat mcm mana ye..oh ya selamat bertunang buat oya..semuga berbahgia selamanya..

    ReplyDelete
  4. w'slm mama..
    pelamin org lain punya..
    suroh org tu ubah suai semula.terimakasih.

    ReplyDelete
  5. cantiklah kakyon pelamin tu..simple je

    ReplyDelete
  6. hihi,cntik plamin tu..simple tp sedap mata memandang.Slm kenal dari liza,liza dah follow,jmput ke blog liza plk yer.. :)

    ReplyDelete
  7. memang cantik munna..tapi rasa cam x sesuai utk tunang..

    ReplyDelete
  8. salam kenal liza..:)

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..