*

Tuesday, 3 May 2011

nuffnang

Salam..

Sepanjang minggu lepas rasa sedikit gembira setelah melalui episod yang duka pada minggu-minggu sebelumnya. Bertambah gembira lagi bila menerima sekeping sampul surat yang hampir terlupa akan kehadirannya. Inilah sampul yang menjadikan hati ini sedikit kembang berbunga bak bunga kembang pukul 10 pagi..heheh

Terimakasih nuffnang..tepat pada waktu nya U sampaikan sampul ni.Seperti orang mengantuk di sorongkan bantal.Walau tak banyak mana yang dapat, jadilah...wat settle bil celcom akak yang berganda pengunaannya..heheh
Terimakasih Nuffnang..


16 comments :

  1. waaaahhhh akak dpt duit lagi. mesti banyak tu kak

    ReplyDelete
  2. tahniah kak yon... duit bonus bila berblog ni...

    ReplyDelete
  3. tak pernah dpt duit...ciput je

    ReplyDelete
  4. saya pun menunggu juga bila dapat merasa....

    ReplyDelete
  5. saya pun baru dpt cek pertama minggu lepas..setakat lepas limit je tapi jadilah kan...
    -http://affeen.blogspot.com-

    ReplyDelete
  6. assalamulaikum...
    kak yon semenjak letak nuffnag tak pernah dapat chek tgk duit tu ada le tak sampai rm 100.00 mcm mana nak claim check yea kak..
    tak biasa dan tak pernah..

    ReplyDelete
  7. kakchik dpt ckit aje..syukurlah..cukup tuk topup tipun..miss u ar..

    ReplyDelete
  8. munna..setiap bulan dpt bonus..:P

    ReplyDelete
  9. ida..lama2 bnyk la tu.:)

    ReplyDelete
  10. hayaro..insyaallah..kena usaha lebih sikit tu..:p

    ReplyDelete
  11. afeen..tahniah.itu baru permulaankan.jadilah dari takde kan..

    ReplyDelete
  12. w'slm lina..lina login,klik kat earning,kat bawah yg ada income tu ada tulis claim kan..klik aje kat situ.mesti ada duit lebih rm50 baru nleh claim.

    ReplyDelete
  13. duduk di pangkin bersenang senang
    terima hantaran dari nuffnang
    cek mereka tak pernah tendang
    hati berbunga sampai ke petang

    ReplyDelete
  14. terima hantaran dari nuffnang
    jumlahnya tak lebih atau dikurangkan
    hati berbunga sampai ke petang
    lepas dua hari habis di belanjakan

    ReplyDelete
  15. Tahniah... sikit2 lama2 jadi bukit.. Semoga terus sukse.

    ReplyDelete
  16. imddin..
    terimakasih dan insyaallah..

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..