*

Saturday, 21 May 2011

kena kutuk..

Salam..
Rasa terkilan sungguh  dengan sikap orang-orang di sekiling akak. Susahnya dengan sikap orang-orang  kita. Kenapa susah sangat hendak terima kemajuan dan pembaharuan. Kenapa tak nak belajar sesuatu yang baru. Kalau sudah taknak belajar, jangan cemburu atau iri hati pulak dengan orang lain yang nak belajar.

kalau ramai nenek-nenek kat m'sia celik IT kan bes. boleh kongsi memacam citer dan pengalaman.
gmbr ikhsan cik google

Akak dikatakan membuang masa dengan berblog dan ber fb. Mereka mengutuk akak, katanya..banyak kerja lain yang boleh di buat dari berinternet. Setakat pandai berinternet, tak kemana..lainlah kalau budak muda, ada banyak kerja nak di buat. Panas telinga wei..dengar orang kutuk kat belakang dan memacam lagi lah kata mereka...huhhu

Akak ada sebab akak sendiri kenapa akak suka berblog dan kekadang berfb. Dengan berblog dan berfb, tidak semestinya akak meninggalkan tanggung jawab akak. Akak ni jenis suka belajar sesuatu yang baru. Setiap hari berblog, ada saja benda baru yang akak dapat belajar...:)

patutke akak dengar cakap orang-orang yang camni?????

9 comments :

  1. amar makruf nahi mungkar...
    jangan dengar .... =)

    # salam dakwah

    ReplyDelete
  2. terimakasih hikmah beri pandangan..:)

    ReplyDelete
  3. sebenarnya diaorang jeles tu maklong.. abaikan je. hehehe

    ReplyDelete
  4. biarkan mereka..janji kita bahagia udah dan rumah tangga terjaga

    ReplyDelete
  5. kakyong..
    memang maklong abaikan aje.kalau ikut kata org..kita tak kemana pun.mekacih sokong maklong..:)

    ReplyDelete
  6. ina kl..
    betul tu ina..janji ku bahagia..insyaallah rumahtangga terjaga.I know,u know, apa kita mau buatkan..:)

    ReplyDelete
  7. kak, mulut orang memang tak boleh nak tutup..sedekah fatihah je kat dorang..dan maafkan mereka..hati kita senang..dorang jer yang akan terus2 tak tenang :-)..

    ReplyDelete
  8. salmi..
    ye salmi..malas nak layan org camni..
    ayat power sal "dorang jer yang terus2 tak tenang" akak suka ar.:)

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..