*

Thursday, 19 May 2011

jalan-jalan ke ikea

Salam..

Idea takde..tapi nak wat n3 juga..
Tunjuk ajelah gambar barang2 beli di ikea. biasalah kan perempuan..agak-agak rasa boring tahap nazak tu..pergilah jalan-jalan. Pilihan akak suka ke ikea. kat sana tu bolehlah cuci-cuci mata sambil cari idea..tak beli pun takpe.. boleh lepak berapa lama ikut suka. Tempat parking kereta pun ada..agak-agak lapar nak makan pun banyak pilihan ada.Tapi alang-alang dah meronda tu..kalau tak merembat rasa cam tak sah pulak.capailah seketul dua barang-barang yang akak suka..
Kain langsir feveret akak..rel langsir..bekas pasu dari kayu dan pasu gantung ada corak renda..akak suka sangat cantek..

8 comments :

  1. teringin nak ke IKEA kak...

    ReplyDelete
  2. munna..
    jom turun kl.boleh gi sana n singgah rmh akak.

    ReplyDelete
  3. suka makan hotdog kat ikea

    ReplyDelete
  4. ida..
    sama laa kita..

    ReplyDelete
  5. seronok cuci mata kat sana..

    masa sale yang lepas saya beli chest of drawer untuk anak2. nak lengkapkan sorang satu.

    pastu ambik itu, ambik ini... suami geleng kepala aje.


    tu yang pergi 2 tahun sekali tu kak...
    hehehe..

    ReplyDelete
  6. azrina..
    pergi sana bukan cuci mata aje ekk..kita cuci dompet sekali. kalau bawak anak2 diaorg lepak sekali kat katil, sofa..cam rmh sendirik aje..hehe.

    ReplyDelete
  7. shopping sakan kak yon ye..

    ReplyDelete
  8. zures..
    taklah sakan..tapi kopaklah jugak..

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..