*

Tuesday, 8 February 2011

majlis,azam,nuffnang

Salam..
Sejak kebelakangan ini akak sangat jarang berblogwalking..disebabkan kebzian yang melampau..masa akak banyak dihabiskan  di atas jalan raya aje.. nak wat camna ekk..dah di takdirkan begitu. :-)
 
Lepas ni kekerapan untuk update blog dan berblogwalking agak terbatas. ikut keadaan laa camnakan.. Dijangkakan..insyaAllah..akhir tahun ini akan ada majlis lagi. Tidak sangka pula akan ada majlis lagi secepat ini..sebab baru akhir tahun lepas kami buat majlis. Ingatkan nak buat tahun 2012. Tapi..bak kata ustaz-ustaz..yang akak dengar ceramah laa..kalau sudah ada keinginan nak berumah tangga..jangan ditangoh lagi kan.. betul tak ustaz love?
 
Banyak persiapan yang perlu di lakukan seawal mungkin..supaya tidaklah kelam kabut di saat akhir nanti. Kami merancang satu majlis yg ringkas dan meriah. Nampaknya azam akak yang akak buat di awal tahun 2011 terpaksa akak batalkan. Mana mungkin akak tidak bershoppingkan. Tambah2 lagi  majlis penting untuk keluarga kami. Nampaknya azam tinggal azam ajelaa...
 
Sebut pasal Blogwalking, klau tak blogwalking memang laa trafik rendah. Blog tak fofularkan. Selama ni trafik blog akak memang rendah pun..tapi cukup-cukup makan nak dapat BE kut. Sejak trafik rendah BE semua dah jadi ME, tinggal 3 BE saja yang masih aktif, tapi..yang satu statik camtu aje tak gerak-gerak. Harap-harap blog akak masih ada harapan untuk mendapat BE lagi.Terpulang laa kepada En.Nuffnang dan pengiklan sekiranya mereka sudi nak meletakkan iklan di blog akak kan..sob..sob..sob..
 
terimakasih kerana sudi membaca..
 
 

2 comments :

  1. Kanda, tok sah la pk2 sgt psl nuff tu. Dinda ni lgsung takda apa2 tp coool aje. hihi ..

    ReplyDelete
  2. kakchik..
    takla pk2 sgt.bnyk pk2 benda lain sebenarnya..

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..