*

Wednesday, 12 January 2011

tarikh sebenar mula online..

Salam..
Tahun baru ni..lebih rajin pulak nak letak wedget kat blog. Orang lain buang segala wedget yang tak penting..tapi akak letak pulak. akak nak tukar selera..agak-agak dah jemu esok..akak buang pulak. blog kita..buatlah camna kita  suka ye..hehe

Diam tak diam..akak sudah mengunakan internet selama lebih 10 tahun. Tapi akak rasa tarikh sebenarnya..lebih lama lagi. Kalau tak silap dari tahun 1994-1995 camtu. Masa tu peringkat baru nak belajar ketuk-ketuk keyboard. Online pun ntah apa-apa..semua owang putih punya. Tidaklah berapa akak nak faham masa tu...
Hari ini..ada peluang meninjau kesini..cuba tengok2 apa yang ada. Betul ke maklumat yang akak dapat ni..tak dapat nak dipastikan, sbb akak ni bukan pakar IT...hehe.
kalau nak tahu..pergi kat sini ..

2 comments :

  1. pandainya aku letak widget2 ni. ella lngsung tak reti. hihi ..

    ReplyDelete
  2. kakchik..belajar pelan2..masuk aje blog tutor..macam2 ada..

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..