*

Saturday, 29 January 2011

luahkan aje..

Salam...
Nak luah ke tidak..nak luah ke tidak. ahhhh.. luahkan ajerlah!
Adake patut..sesuka hati ajer nak arahkan orang buat itu ini. dia ingat dia tu sape? bigg boss mana ah? pengarah syarikat mana ah? ketua cawangan? adun? wakil rakyat? menteri...jauh sekali menteri besar!
sesuka hati aje nak arah-arah orang suruh talipon kat rumah dia..semata-mata nak suruh laki dia offkan talipon dia yang tengah di charge. penting sangat ke?????
kenapa?
sebab.. takut bil electrik banyak kalau tak di offkan setelah batery yang di charge penuh.
habih ..suruh talipon kerumah guna handpon ni bil aku ni.. tak banyak ke? sapa nak jawab?

kalau cakap mintak tolong takpe..
nie..sedap2 ajer kata..ko tipon rumah aku..bla..bla..bla.. ayat mengarah..

7 comments :

  1. aik!
    rmh sndr pun xblh nk call sndr ke???

    ReplyDelete
  2. tulaa pasal kakngah..naik meroyan ahkak nak melayan..

    ReplyDelete
  3. hehehe sabo ye kakyon...dalam dunia ni macam-maca perangai manusia ada....termasuklah yang macam tu...lepas tu buat muka tak bersalah lak tu...hehehe

    ReplyDelete
  4. salam k.rose...org mcm tue ada ka???xpikir ttg org laen..klu dgn bahasa yg lembut mintak tlg,maybe xder la sakit hati kita kan?.klu garah2 nie..mmg buat kita "hot'!!

    ReplyDelete
  5. teringat ke jiran munna .. ada yg perangai macam ni.. mmg sakit hati.. buat tak layan je kak yon

    ReplyDelete
  6. @ zures..
    kak selalu sabo..bila mood kita sendiri tak elok..jadi hangin..heheh
    ah

    @ atie..
    dia rasa diri tu dah 'gah' sangat.. keluarlaa ayat yg mengarah..nyampah!

    @ kakchik..
    yang ni pesen kuat mengetuk..heheh

    @ munna..
    macam berjiran cara org dulu2..suka pinjam bawang ,cili, beras,gula..tapi tak pernah bayor.

    cara org skrng pinjam tipon.alasan kredit aku habis..hampeh!!! hehehe

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..