*

Monday, 6 December 2010

suka sentap


Kenapalah dia suka buat hal ? bila akak nak bercerita aje..mulalah dia sentap!.Kang..akak sentap kang.. baru tau! Dia pikay..dia aja yang pandai sentap..akak ni tak pandai nak sentap!! tolonglah wei!!! kat luar tu ada banyak lagi yang boleh di jadikan kawan tau!! ingat kau sorang aje ke kawan akak?
Nak tau sape kawan akak ni? nilah dia si streemik yang suka nak menyentapkan diri. bila akak ada masa nak update blog aja..dia sentap..geram betul ! kang tukar ke PI ke..berokbandke..inityke..baru  kau tahu..hehe
Kat tempat uolls..ada masaalah tak berkawan dgn si streemik ni? meh citer cikit !

6 comments :

  1. semalam dengan hari ni memang SELOW SESANGAT dorang ni...


    grrrrr jugak kak..

    ReplyDelete
  2. dah lama xon9..cam nak jadi engkedibel haq..hehe

    ReplyDelete
  3. patulah ingat line streamyx munna je yg ada hal.. rupanya akak punya pun dah buat hal juga... tapi still puas hati dgn streamyx lg

    ReplyDelete
  4. munna..marah sayang nie..

    ReplyDelete
  5. salam kak,

    walau apa pun azzah sekeluarga mmg masih tetap setia dengan Streamyx...sebab kat rumah ada ramai penggunanya...

    Streamyx lah yang paling jimat dan laju aja...

    ReplyDelete
  6. w'slm azzah,
    akak dah cuba macam2 talian..memang streamyx terbaik takat nie..cuma kekadang dia buat hal..

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..