*

Thursday, 30 December 2010

GiveAway Domain by KhaiZarien.com

Hasil berblogwalking malam tadi..dapat tag dari blog matjoe . Terus datang minat nak join. Selalunya kakyon jarang nak join contest contest nie..bukan tak sudi..tapi tak berapa nak reti. Kali ni..rasa macam senang aje..jadi kakyon pun join. Lagi pun hadiahnya..kakyon perlukan jugak. Manalah tahu..kut-kut dapat. Tak payah kakyon beli..sebab kakyon pun bercadang nak beli domain untuk salah satu blog kakyon. Kalaulah dapat.. kira rezeki tahun baru lah nie. kepada sesiapa yang nak join..klik..kat sini ..




1. Letakkan tajuk Entry seperti berikut –>> GiveAway Domain by KhaiZarien.com
- sudah

2. Letakkan banner di atas di entry anda & link kan semula ke entry ini.
- pun sudah

3. Letakkan gambar anda yang paling SOPAN di entry anda sendiri. –>> bertujuan supaya aku sendiri kenal siapa pembaca yang rajin menjenguk di sini. nati bile jumpe takde la alasan x cam la ape la kan…
- tengoklah gambar nenek nie..bukan nak fofular ye..memenuhi syarat penganjur aje..hikhikhik.

4. sila Tag 5 blogger lain

Siapa yang kakyon nak tag ni ye? kena carik 5 orang nie..
Nanti tengok2 dulu..siapa yang belum ada domain..

1. ustaz love
2. azlina
3. http://misz-ella.blogspot.com/
4. azatiesayang
5. zures

4 comments :

  1. rajinnya kak yon layan tag..


    teringat OS saya tu..

    ReplyDelete
  2. reen..
    sesekali..ada masa dan kena moodnya..layan jugak..

    ReplyDelete
  3. saya sudah ada domain - azam tahun 2010.

    Share dengan saya Azam Tahun 2011 anda!

    Sila tinggalkan/share azam anda di :
    www.TuanBri.Com

    Just share for free.
    The Power of Sharing!

    ReplyDelete
  4. tuanbri..
    terimakasih singgah..
    azam biasa2 aje..dah pun komen.

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..