*

Thursday, 16 December 2010

gaya seorang jurugambar..

Susah juga jadi juru gambar nie ekk? ingatkan senang aje..klik sana..klik sini. Ghupanya..macam nie lah gayanya..sampai penyek2 muka.. tertekan camera sendiri..hahahah..



ada gaya juru gambar pro tak?
gambar ni..akak curik ambik masa pasangan pengantin ( tak kenal ) buat outdoor shooting kat swimming pool kat rmh anak akak. Pada sesiapa yang berkenaan..kalau terjumpa blog ni..maaf ye.akak curik gambar..hehe

8 comments :

  1. kalau boleh baring sikit jurugambar tu baru lagi pro

    ReplyDelete
  2. klu dapat pasangan yg pandai bergambar senanglah sikit keja jurugambar tu ye.. skrg ni ternd betul pengantin kita ambil gambar kat luar

    ReplyDelete
  3. belum ada lagi pengantin nak bergambar sambil main hujan

    ReplyDelete
  4. afzan..dia baring dan landing siap..mamarazi nie yg tak cekap nangkap gambo..

    ReplyDelete
  5. munna..dah jadi trend pengantin outdoor shooting..kesian diaorg berjemor..

    ReplyDelete
  6. mak ai tehr! kena pakai baju kalis air..hehe

    ReplyDelete
  7. seri skrng susah nak ambik gambar, kamera antik seri dah hancur dek semut merah.

    ReplyDelete
  8. Beli aje kamera baru seri! seri bela semut merah ke? hehe..

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..