*

Thursday, 30 December 2010

First GIVEAWAY Novel...

Pagi nie kena tag lagi. Cempaka kuning ( suka bunga cempaka yang wangi baunya ) yang tag akak. Kena terima juga ajakan Cempaka kuning untuk join  GIVEAWAY dari blog E-Shop. Mencuba nasib..manala tau.. akhir-akhi tahun ni..ada rezeki. Hadiahnya pulak sebuah novel. Walaupun akak ni bukan rajin sangat baca novel, kalau dapat..boleh jugak hadiahkan semula pada cucu akak yang tengah nak meningkat remaja..

Kali ini akak nak tag Aton dan  fara..kalau menang boleh tambah koleksi novel lagi..
Syarat-syaratnya:-
Mula pada 29 Oktober hingga 31 Disember 2010

4 comments :

  1. happy new year... mana tau ada rezeki kan... hehe.. nak godek syarat2 dia lu.. kalau masih boleh join, nak la join jugak.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. amni,
    happy new year dik..join jgn tak join..hehe

    ReplyDelete
  3. ainnoraini,
    terimakasih datang berziarah..:)

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..