*

Tuesday, 2 November 2010

"Tolong Top Up Kan Untuk Sayer!!!"



Pertama kali akak join GA ni..
Ntah kenapa bila ternampak tajuk kat blog azatie kat side bar blog akak, akak terus terjah blog dia. Baca, terus tertarik nak join pulak.
Tajuk ni dah biasa bagi akak. Sebab akak ni jual kad top up. Inilah dia ayat yang selalu keluar kat tipon akak."Tolong Top Up Kan Untuk Sayer!!!" hehehe
Kenapa lah nak join?
Selalu akak aje yang topupkan untuk diaorang..kali ni akak nak merasa pulak orang topupkan untuk akak..kalaulah ada rezeki kan qierana..


1. sudikan la diri jadi follower blog qieranna - sudah


2. add qieranna kat bloglist korang - pun sudah

3. copy + paste gmbr yg tak cantik kat atas tu

kat entry + sidebar beserta link - cantik apa..

4. guna tajuk entry "Tolong Top Up Kan Untuk Sayer!!!"

5. tag kat 2 org kwn...lebih pun bagus jugak - tengah fk saper

6. tinggalkan link kat entry nih...sng skit nak cari korang balik.....

No comments :

Post a Comment

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..