*

Thursday, 18 November 2010

made in china?

Barang yang di oder dah ambik..tergesa-gesa sampai tak sempat nak pereksa. dah sampai rumah baru perasan..ada sedikit  kemushkilan. betulke nie? "made in china" entah-entah tiruan dikatakanya asli..akak pun tak pasti..sebab pertama kali akak beli. kalau ada kawan-kawan yang dah biasa dengan jenama coach ni..boleh bagi pandangan..akak nak kan kepastian..huhuhu..



7 comments :

  1. kak .. mngkin utk pasaran asia kilang dia mmg di china. mahal dak yg ni kak?? 1 Utama eh??

    ReplyDelete
  2. brg apa made in china ni?

    ReplyDelete
  3. salam kak yon..
    akak g website nieh..kalu nak taw ori @ tak..sbb sy pon pakai coach jg..tp x reti nak comment..
    http://brandedgallery.blogspot.com/p/how-to-spot-fake-coach.html

    ReplyDelete
  4. ella..mungkin juga..apa yg ella kata tu..
    hehe..haah kat 1 Utama..

    ReplyDelete
  5. akak nak rongak teka..kalau betul..kakyon bagi gigi pelsu satu..heheh..gurau aje ye rongak.
    henbeg..

    ReplyDelete
  6. terimakasih chemp..sharing info ngan akak.nanti akak gi kat web tu..

    ReplyDelete
  7. salam
    kak yon sudilah kiranya berkongsi harga bag itu dan gambar penuhnya
    takpun bgtau style number bag tu
    :)
    noor

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..