*

Friday, 5 November 2010

ketagih

Akak ni dah ketagih berblogke? asyik nak berblog aje! apa di carik ntah? nak carik kawan? kat luar sana tu kan ramai kawan sebaya! nak carik duit? tak jugak! biz online pun.. cukuplah untuk topup tipon, beli tudung, beli baju..itu aje. Nak kejar trafik? dulu2 tak kisah pun pasal trafik. ikut sukalah siapa nak singgah dan baca apa yang akak tulis. Akak sekadar mengisi masa lapang aje.Ia sekadar luahan hati, kisah kehidupan, cerita apa2 aje yang akak rasa nak kongsi kat sini...

Sejak join nuffnang ni..berblogwalking macam dah jadi satu kemestian pulak. Pantang ada masa terluang, melekat terus kat depan laptop. Kalau tak berblog sehari rasa macam rindu sangat. Tapi rindu kat siapa ekk?  rindu pada n3 kat blog teman2. ternanti2 n3 terbaru mereka. Boleh akak merempit sambil tinggalkan jejak..secara tak langsung nak upkan trafiklah tu..heheh.

Tambah pulak en. nuffnang tengah sayang kat akak. Harap2 dia sayanglah kat akak sampai bila2..sbb akak ni setia dengan dia...tak berani nak curang. Akak dapat BE banyak..kat sini...kat sini pun ada..tapi income ciput aje. Belum pernah sekalipun dapat cek..tapi dah hampir2 boleh klem ni : ). Ada org kata..klau dapat BE banyak.. sayang kalau tak berblogwalking.kasi up trafik. Akak pun tak pandai nak guna software.. apa ware nak kasi up trafik. Berblog pakai asas aje. Inipun dah kira okla  makcik! Mana yang ada ajelah.. Terimakasih ye en. nuffnang.. beri akak peluang ni...

8 comments :

  1. wah.. jeles nie.. joe skrg nie 2 jew BE.. dah lama tak dpt yg bru.. nuffnang xsyg joe dah kot.. huhu...

    Blog Johari Hamzah

    ReplyDelete
  2. jemput join cbutn bertuah kt blog..mudh je..jdikn dri anda bertuah..mklumt lnjut d blog.. ajak rakan2 anda jgk k..hehe.. cepat sebelum terlmbat

    ReplyDelete
  3. Salam Kak Yon,


    samalah...citer rojak,sumer ada..

    (^_^)

    ReplyDelete
  4. jangan jeles yer ray..sabar dan setia..heheh

    ReplyDelete
  5. chili out,
    nnti kak terjah kesana ye..

    ReplyDelete
  6. azrina,
    rojak ape ekk? rojak mamak ke, rojak buah..hehe

    ReplyDelete
  7. haha.. x dpt be lagi ni..wakaka..kalau dpt be mmg kena rajin update blog dan tarik trafik..lagi masyuk.. haha

    ReplyDelete
  8. tengah cari ide nak update ni..hehe
    letih ar nak bw rongak..rumah rongak akak terjah jugak..

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..