*

Saturday, 9 October 2010

ada urusan ke JB


Barang baru siap dipacking. pukul 10.30 baru nak bertolak dari kilang di Shah Alam ke JB. Bertolak? bila nak sampainya..kalau bertolak! 
baru nak bergerak...
Ada call pulak dari courier services. kata kakak India tu ( suara macam kakak, selalunya yang buat kerja2 logistik ni abang2. sudah kehabisan  abang2 ke..sampai kakak2 pulak buat kerja ni ) ada barang sampai kat rumah..tapi rumah takde orang. Apa barang pulak ni. seingat akak..takde oder brg online..kalau ada pun belum buat payment lagi.
 Ah..apape ajelah..bila kita nak cepat..ada ada aje halnya.Baliklah sekejap..tengok apakah brgnya.
Ghupanya PI Wimax yang akak oder semalam dah sampai. Katanya minggu depan baru dapat. Alih2 hari ni dapat. Cepatnya servis diaorang..nak lariskan baranglah katakan..servis kenalah tip top...
bekas dia.. punyalah cantik..

Lama lagi nak sampai ni..baik akak tidor..boleh rehat2kan minda..heheh
" awak ni..asal masuk aje dalam kete, tak sampai 5 minit dah ngorok..siap bunyi lagi..kroohh..kroohh..kroohh! kalau ngadap tenet..dah pukul 12 malam..tak ngantok pulak! "
Adehhh..selepuk kena batu jemala patik!
Alah..papa ni! kat dalam keta nilah baru kita rasa nak berehat tau! bes tau tidor dalam kereta yang tengah bergerak..macam tidor dalam buaian..hehe
Punyalah sedap tidor..sampai terlepas Air Keroh.
Kenapa papa tak singgah Air Keroh? nak makan tengahari kat situ!
Awak asik berkeroh aje..malas nak kejutkan!
Adehh!! lagi2 ahkak yang kena..
kita singgah ajelah  kat pagoh!

makan tengahari..meehoon soto aje..

desertnya..buah manggis.sebunjut RM10..habis sapan makan dua orang..

No comments :

Post a Comment

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..