*

Saturday, 9 October 2010

kenapa lambat sayang..

 
Alahai..lambatnya..
Semalam papa balik aje..tergesa-gesa nak ke workshop. Nak tukar tayar kereta ke  nak check kereta. macam tulah bunyinya.
 Esok nak kena pergi Johor hantar barang. Inilah kerja kami..kena standby bila2 masa. Tak kisahlah kan..janji ada masyuuuuk!
 
Yang jadi masaalahnya..untuk hari ini ..dah plan macam-macam aktiviti. Ada majlis berendoi di Bukit Bandaraya, ada wedding di Benkuit Hall MBSA, ada 3 majlis rumah terbuka. Kalau nak ikutkan semua kena wajib hadir. Tapi tulah..semuanya terbatal gara-gara nak jaga periuk nasik..hehe
Kira frust jugalah akak ni...
 
Masaalahnya..dikilang tu ( tempat kami menyediakan perkhidmatan pengangkutan)..kalau ada barang yang nak urgent kena hantar aje.. suruh kami. Dah tu tak bagitau pukul berapa kena hantar. Tapi kena sampai sekian-sekian time. Kalau barang dah siap, senang kita nak plan gerak kul berapa2..sampai kul berapa2. Ni  barang tengah proses, dah suruh stanby..mesti sampai kul sekian-sekian... tu yang papa drive Shah Alam ke JB 4-5 jam aje...
Takpe..papa kata... rezeki jangan di tolak...buat aje...

2 comments :

  1. salam Kak Yon..semoga prjlnan selamat ....pegi & baik...suh cik HB drive elok2 yer..

    ReplyDelete
  2. w'slm atie..
    InsyaAllah..
    tengah menunggu..kul10 bru siap.nak smpai kul tiga..
    terimakasih atie doakan akak..:)

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..