*

Monday, 11 October 2010

ada urusan ke JB part 5

...dah lewat petang2 ni taklah akak mengantok. akak offerkan diri nak drive..kut2 papa nak berehat pulak.
kata papa.. "takpe.. kita tak letih lagi..."
fuhh!! Hebat betul papa ni kan !...dah drive 8 jam..kata tak letih lagi !!. papa makan apa ni. Umor dah 62 tahun..tapi macam 26 tahun...heheh. yang penting papa tak merokok dan amalkan gaya hidup sihat. Happy selalu dan selalu ringan2kan minda..heheh
Sibuk bercit cat ngan papa..macam2 cerita keluar. cerita dari masa muda sampai ketua ni. Bukan senang nak borak lama lama dengan papa. Kalau kat rumah..tak sampai 1jam duduk.. ada aje halnya. kalau tak papa yang ada hal..akak lah pulak yang ada hal. kejap2 ada call..ntah apa2lah. Ada peluang mcm inilah best..boleh rewind sweet memory kami..ekekekek..
Tengah gelak mengekek2..ada call pulak. Ucu call..bagitau ada perhimpunan keluarga pada 16/10/10 ni. Wah! besar besaran gayanya majlis ni. Nak himpunkan keturunan MEGAT SRI RAMA . Ok..kita join ajelah..kata papa. Tunggu nanti n3 pasal perhimpunan tu nanti.....


No comments :

Post a Comment

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..