*

Wednesday, 6 October 2010

kisah ke nilai 3...

Apa khabar hari ini teman-teman blogger sekelian..
Sihatlah hendaknya ye.... ini ayat biasa..dalam surat orang dulu2 ehh..
Apa lah yang akak nak ceritakan ni. kisahnya..sudah 2 hari akak ni berulang alik ke nilai tiga, semata2 langsir punya pasal..heheh geram betul. bukan salah siapa ..salah diri sendiri.

Kisahnya..pergi ke Nilai tu nak cari bahan untuk majlis perkahwinan anak akak Dec ni. Dah beres semua..saja gatal kali masuk kat kedai langsir. Apa lagi dah terbekenan kat satu kain yg biasa2 aje..tapi mata hati kata.. nak yg tu jugak. booking bayar deposit dan balik. nanti call bagi ukuran...

sambung nanti.. nak kuar dah lambat ni..boss akak dah tunggu kat offis..setiausaha..terperok kat rumah lagi..heheh

6 comments :

  1. salam kak yon..alahai terlepas pulak contest ringan-ringan tu..

    ooo nilai..dah rasa tak best..mahal rasanya..

    ReplyDelete
  2. yer lar...dulu NILAInyer murah...skang ni mahal plak NILAInyer...

    ReplyDelete
  3. w'slm in,
    akan ada lagi, lain kali..

    time org sibuk kesana, kak tak pergi. bila org dah tak nak prgi..baru akak sibuk nak pergi..hehe

    ReplyDelete
  4. betul tu Amir..
    nilai yg tak bernilai lagi..

    ReplyDelete
  5. salam kak yon terpikat mata tengok sirih junjung tu cute je,hantaran tu semuanya pink untung le siapa yg terima tu

    ReplyDelete
  6. w'slm cikyah,
    Alhamdhulillah..dah selamat di hijab kabolkan..sweet aje pink kan..

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..