*

Monday, 20 September 2010

voucher dari citibank

Dalam banyak-banyak suart yang akak terima dari encik posto petang tadi..terselit satu surat dari citibank. Cepatnya credit card statement ni sampai. Selalunya..dah dekat due baru sampai. Kekadang dah over due baru nak sampai. Nasib baik akak ni memang sentiasa ingat due date setiap kredit card yang di guna. Kalau tak..rugi woo.. kena bayar interest.
Aleh2 tengok..ada voucher sekali  di sertakan  dalam statement  tu. Tak sangka pulak, dengan mengunakan credit card citibank giant untuk berbelanja di Giant supermarket..boleh memperolehi voucher ini.Sukanya akak. Walau pun cuma RM20 sahaja...hatiku tetep gumbira..heheh
Bagaimana boleh dapat voucher ni ? akak tak reti nak terangkan..kita semak sama2 ekkk..

Sesuatu  perkara tu..kalau kita menefaatkan sebaiknya..tentu perolehi kebaikan juga. Contoh credit card, bukan satu masaalah sebenarnya..kalau ia di urus dengan baik. Malah kita boleh dapat ganjaran darinya.
psst..tambah duit tabung..

No comments :

Post a Comment

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..