*

Monday, 20 September 2010

Teater Muzikal Tun Mahathir

Nampaknya wish list akak akan jadi  kenyataan..bila Oya nak ajak akak menonton teater muzikal Tun Mahathir Mohamad di Istana Budaya. Tarikh dan masa tak tau lagi..sebab belum book tiket. Oya kata..ikut kelapangan Ibulah !
Entah apa-apa lak akak ni kan? orang lain punya wish list..hebat-hebat. Akak nya setakat nak tengok teater muzikal aje. Yang penting akak dapat menghayatai kisah kehidupan seorang Negarawan yang sangat akak sayang dan sangat akak sanjung..

2 comments :

  1. Nak .. nak .. nak .. Bila nak gi? Adinda nak ikut boleh?? Ee .. org tak ajak ela terhegeh2. Tak malu kan kak?? Hehe ..

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..