*

Thursday, 2 September 2010

mood raya dah hilang

Tetiba aje mood nak sambut raya hilang. Kenapa ntah?..kita n papa selamba derk aje..macam takde apapa akan berlaku. Lagi beberapa hari aje nie nak raya..tak prepare apa-apa pun. Siang-siang hari dok melepak layan tenet ngan TV. Bila malam pulak nak ke masjid..bilakala nak menyopping...hukhuk
Kenapa jadi cam nie?

Sebenarnya kita dah malas nak layan hias2 rumah ni. Maintain dengan apa yang sedia ada. December nanti nak kenduri...pastu nak pindah lagi..banyak kerja woo.. penat asyik nak kemas rumah aje..heh
Jadi kita n papa bersantai2 aje menyambut raya tahun nie.hehhe


3 comments :

  1. Lawa dah rumah tu kak .. tak yah tmbah dn ubah lagi la .. maintain ye kak. hehe

    ReplyDelete
  2. Yeke kakchik. Memang betul2 takde mood..semua dibuat serba tak kena..

    ReplyDelete
  3. termakasih u jlan2 di blog sya.

    selamat hari raya & nufff


    http://streamyxmodemsupport.blogspot.com

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..