*

Friday, 17 September 2010

membuka pintu rezeki

Hari ini terrajin berblogwalking.  Kebanyakan blog, buat n3 pasal allahyarhamah Dato' Sosilawati Lawiya dan allahyarham rakan-rakannya. Terjumpa blog  suara bawah tanah. Nak tau lebih lanjut apa yang ada kat situ..jom kita ke sana..


4 comments :

  1. salam kak yon..sebenarnya nuffnang memang beri BE tu walaupun trafik kita sikit..bila dah ada BE tu kita hits/trafik kenalah byk barulah duit tu laju aje naik.

    Tapi kak yon dah byk duit dah..kasi canlah dengan saya...ki...ki..i..

    terima kasih linkkan saya yer..tak buat open house ker?

    ReplyDelete
  2. terima kasih link kan blog belalang...

    rajin2 la singgah bawah tanah yea...

    hee...

    ReplyDelete
  3. terimakasih ina..beri penerangan.

    saja jer ina buat lawak kat akak ekk!..heheh

    ReplyDelete
  4. Hai belalang..
    BE akak ilanglah..boleh telek tak? heheh

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..