*

Sunday, 19 September 2010

Aku Isteri Artis

Sebelum tulis N3, nak gelak besar dulu..kah..kah..kah..
Malam tadi kami 3 beranak tengok TV1..program jejak kasih. Macam biasalah..bila tengok sesuatu program tu..mesti nak ulaskan..itulah..inilah...
Sampai part shooting..papa tercerita pulak..bagaimana dia shooting drama.. zaman 70an dulu. Geng-geng dia masa tu..antaranya.. Omar Abdullah, Sidik Husien dan ramai lagi,  dah lupa namanya. Osman Hafsham tu kira boss dia orglah. Adalah beberapa drama yang papa berlakun kuar kat TV. Drama papa yang jadi pelakon utamanya..bertajuk ' hutan batu di perantauan '. Lepas keluar drama tu kat TV..papa tak berlakon lagi dah..sebab nak tumpukan pada pekerjaanya dan rumahtangga. Papa pun ikut juga group kumpulan pementasan UDA & DARA di Panggong Anivesary bersama Uji Rashid.
Yang kelakarnya, Oya kata....kiranya ibu nie..isteri artislah yerk..kah..kah..kah..lawaklah..
 Gambar hanya hiasan saja..dr cik google. Ini gambar pementasan musikal uda & dara di istana budaya lakonan Misha Omar dan Razali

4 comments :

  1. Oooo .. glamer rupanya kekanda nih. Baru ari ni adinda tau. Bangga lah .. brkawan dgn kekanda nih. Isteri artis rupanya!! Hahaha ..

    ReplyDelete
  2. heheh..
    Ala adinda nie..buat lawak pulak...hahaha..

    ReplyDelete
  3. salam kak rose...

    ada gambarnya tak kak...tak sangka pulak suami kak rose dulu artis..tgk rupa memang ada bakat jadi hero...hehe

    .

    ReplyDelete
  4. w'slm inna,
    mana ada gmbrnya inna.bukan artis fofular..pelakon nasik tambah aje..heheh

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..