*

Saturday, 14 August 2010

Redeem point Jusco card

Salam petang sabtu..
Baru balik dari pasaraya Jusco.Jalan-jalan cari barang keperluan rumah.Teringat pulak, beberapa hari lepas dapat sms dari services centre, suruh redeem point yang kita dah kumpul..
Dapatlah voucher bernilai RM60. Jadilah kan..save duit belanja keperluan dapur untuk seminggu..

Salam....jumpa lagi di lain N3

2 comments :

  1. berapa point kak ros sampai dpt voucher rm60?
    byk yea?saya belum lagi nak redeem.
    ingat tgh bulan ni kalau point 1k boleh tak dpt voucher hehe

    ReplyDelete
  2. akak pun tak pasti berapa point dapat RM60.Point lebih 1k dah dpt voucher dah.

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..