*

Friday, 16 July 2010

Redeem point BHPertol

Salam  dan selamat sejahtera buat semua pembaca blog kakyon dan kawan-kawan yang disayangi..berilah apa-apa comment atau apa2 pertanyaan pun..kakyon terima comment tersebut dan akan kakyon balas dan jawab.Tarik beca pakai tali, alang2 dah baca..komenlah sekali ye..

Macam dah terlebih rajin ni.petang ni nak mengentry pasal redeem point dari BHP.Dah hampir setahun lebih rasanya kita tak claimed point BHP yang kita dapat.Lupa nak claim..sampai orang BHP tu call suruh redeem point... banyak sangat...katanya.
Point ini dari January10 hingga7 Julai 2010.Masih ada lagi point yang berbaki tahun 2009 yang belum di claim sebanyak 80,000 point lagi.Jom layannn...apa yang kita claimed..


kalau ada rezeki...dapat barang ni...kita buat enty lagi..

salam..jumpa lagi..

4 comments :

  1. Wah... byknya blh redeem ...

    ReplyDelete
  2. munna,
    itulah..kumpul lama2..tapi belum tentu ada brgnya..

    ReplyDelete
  3. w'slm a-One jambi,
    tkasih sudi singgah..

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..