*

Monday, 5 July 2010

Kena Tag


Tag dari nor64..terimakasih nor,nor pun terima dr Yatt dan panjangkan ke kita..jom layan apa yg kita jawab..


1. link kepada orang yang bagi award ni..
http://nor6403.blogspot.com/


2. Nyatakan sebab musabab anda minat kaler pink

feminin ..romantik..dan rasa muda..heheh

3. Sejak bila suke dengan kaler pink ?
sejak kenal kaler pink kut..

4. Sebutkan 5 barang yang anda paling sayang yang kalernya pink..
- pingan mangkok
- baju
- kotak/tin bedak
- payung
- semua yg pinklah..sib baik takde beg/kasut pink..ekekek

5. Snap gambar anda dengan salah satu kaler pink..
Tak sempat amik gmbo lagi..dah amik kita tepek....
6.Tag 5 orang kawan anda yang suka kaler pink...

Kalau boleh nak tag kat semua orang yang datang menjenguk blog kita ni..apapun akak nak ikut je arahan untuk 5 orang ...terimalah ek macam akak terima taq ni dengan senang hati...lepas tu panjang2kanlah tag ni semoga dapat merapatkan ukhwah sesama kita...

Azlina
Aton
Azah
Anis
Amy abu dhabi

Kepada yang tertulis nama ni..jawablah ye..lambat pun takpe..daaaa...

No comments :

Post a Comment

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..