*

Thursday, 8 April 2010

nak cuba..

Salam dan selamat sejahtera kawan-kawan semua...

Hari ni kita nak kongsi satu peluang untuk jana pendapatan melalui internet ( baru nak join ) Malaysian PayPerClik atau singkatannya PPC. Kita dapat info ni dari blog cik sakura. tkasih sakura.kita pun kopi maklumat dari blog cik sakuraper tu PPC.


PPC ni khas untuk Malaysian only taw. Process PPC ni senang saja. Kita just perlu view link website yang diberi dalam masa lebih kurang 45 saat sahaja. Kita boleh mula request untuk pembayaran apabila jumlah duit kita sudah mencapai RM 10.00. Setiap satu ads yang kita klik, kita akan dibayar 0.03 sen. Ni anggaran pendapatan yang aku ambil dari website PPC:


Earnings Example
» You click 20 ads per day = RM 0.6
» 90 referrals click 20 ads per day = RM 18
» Your daily earnings = RM 18.6
» Your weekly earnings = RM 130.2
» Your monthly earnings = RM558
» Your total annual earnings = RM6696

Oke la tu kan..kalau nak cepat-cepat boleh cashkan duit, bolehlah refer PPC ni kepada org lain, kita akan dapat 0.01 sen dari setiap ads yang referals kita klik. Kalau berminat untuk join boleh la klik sini PPC . Selamat mencuba ye.

p/s: kalau daftar pastikan nama referal anda ada ye. ermmm lagi satu rajin-rajin la tengok ads, sebab ads selalu bertambah ikot berapa banyak advertiser yang nak iklan kan dorang punya website. sekian wassalam.

No comments :

Post a Comment

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..