*

Wednesday, 2 December 2009

cuti sekolah

Salam sejahtera pengunjung semua..semuga kita semua dalam perlindungan Allah hendaknya..
Hari ini cucu sulong kita Dhani..duduk kat rumah kita...cuti sekolah ni dia tak mahu duduk kat taska.So apa aktiviti dia..main game ajelah..

bila kita tengok dia  macam boring aje..kita ajak dia tengok blog kita..Wahhh  bukan main seronok dia. Dia pulak minta kita ajar dia macam mana nak belek2 leppy ni..kita pun ajar dia sikit2..tapi cepat pandai dia ni..

busannya cuti sekolah ni.
tadi wan ajak kita pergi .my mydin  jadi kita pun ikut lah..kita beli susu nak makan dengan koko krunch itu lah cerita nya..

No comments :

Post a Comment

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..