*

Tuesday, 10 November 2009

Set Bunga Kangkong

Salam semua pengunjung blog kakrose.Semuga semuanya dalam keadaan gembira dan bahagia bersama keluarga..dan senang2kan hati membaca omelan kita ini.N3 pagi ni nak ngomel2 sikit pasal pinggan lama bunga kangkong.

Mulanya..bila tengok blog teman bloger yang lain kumpul set bunga kangkong ni..rasa teruja juga.Tapi memandangkan susah nak kumpul menjadikanya set penuh..kita pendam aje hasrat hati ni.Kat kampung masih ada beberapa bijik pinggan, piring dan mangkok.Kita mintak ngan emak sebijik dua.Dari situlah mulanya kita mengumpul.Tapi kita tak pandai nak hunting sampai jauh2.Setakat kalau lalu atau kebetulan aje jumpa kita rembat.Quality setiap pinggan ni berbeza2..ada yang putih cerah,putih kelabu.dan sikit kekuningan.Ahh..tak kisahlah..janji bunga kangkung...hehehe

No comments :

Post a Comment

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..