*

Thursday, 12 November 2009

GERAM SANGAT!!!!

Oleh kerana sipenghutang dah bayar hutangnya..maka kita delete n3 ni.
wassalam

4 comments :

  1. salam kakrose... bersabarlah ya.. adat dunia dan adat berniaga...

    * saya tak pernah berniaga online tapi pernah berbelanja online dan saya pernah ditipu peniaga... pernah saya ugut nak report polis lah apa... tapi senyap je... lama2 saya anggap itu bukaa rezeki saya... halalkan je... hatipun tak sakit...

    ALL THE BEST!

    ReplyDelete
  2. Wasalam umie_e..
    terima kasih umi..memang kak paham adat dunia berniaga ni...

    Kak pun selalu hantar barang dulu..bayar kendian.Alhamdhulillah..kawan2 yg bersikap jujur ni..dia akan bayar..dan bagitau apa masaalah dia kalau lmbt bayar..selalunya online promlem,masa tak mengizinkan nak ke bank.Kak paham semua tu..sekurang2nya beritahu..ada perhubungan kat situ..
    Memang kak halalkan umi..nanti kaki sebelah tak lepas nak melangkah ke syurga..di sebabkan ada orang sibuk nak bayor hutang...

    ReplyDelete
  3. Bab org Johor saya jd tersengih sendiri sbb saya org Johor.Meniaga memang mcm tu,saya pun raya puasa dulu jual biskut sampai skrg msh berbaki rm14.Duit kek pun sama,dah 2,3 kali mintak.Kita pulak yg malu.....Masa tggl kat Klang 5 th lepas jual kain ela baki ada lagi rm60 sampai la ni tak dpt.Kena tipu rm1000 sbb jual brg dlm katalog,brg dpt duit? ....Dah tak mengharap,kat dunia mmg senang,kat sana jawabla....Marah mmg ada.

    ReplyDelete
  4. haah ida..kak pun org johor..tu yg berani mention..hehhe

    bab tak bayar hutang ni..org mana pun sama aje..terpulang atas sikap memasing..

    ida sama ngan akak..kalau brg katalok ni..memang boleh jual..tapi nak kutip duit payah..last2 kita ngan sendirinya malas nak kutip..heheh

    tapi..alhamdhulillah rezeki tetap ada..

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..