*

Friday, 23 October 2009

Pinggan Lama

Set hidangan ni kawan kita 'SUKMA" yang hadiahkan kepada kita..sempena harijadi kita ke berapa ye? tak ingat dah. Itu masa muda-muda dulu..semasa kami jadi sahabat baik.Setiap tahun kami bertukar-tukar hadiah. Bila dia pindah..kami dah jarang berhubung. Hanya bila ada majlis tertentu seperti kenduri kawin..khatam quran..marhaban..baru kami dapat berjumpa.Perhubungan kami tetap mesra seperti dulu..

3 comments :

  1. banyak dah pinggan lama kak rose kumpul? kalau takde warisnya nanti, pos ke sabah tau!

    kakrose, ada kontek no umi dgn anak manja tak?

    ReplyDelete
  2. susah nak tinggalkan pesan kt shoutbox kakrose, nape ek?

    kakrose ada kontek no umi dan anak manja? lagi satu, kalau takde pewaris pinggan2 lama tu, pos ke Sabah tau!

    ReplyDelete
  3. salam fibie,
    pekabar awak..balik semenanjung singahlah rumah kita..kita dah pindahla awak..

    hehe..pewarikh totap ado..hehe.
    lama tak kontek diaorg..ada sms tapi tak reply..mereka telah melupakan kita agaknya...huhuhu..

    Fibie..kakrose memang ada problem ngan shout ni..nepe ntah.dia link dua-dua blog sekali..nak cuba spratekan balik cam dulu..tak bleh dah..terlampau di godek-godek lah ni..
    fibie ..ajokan akak sikit.camna nak buat..

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..