*

Sunday, 4 October 2009

hai talipon

Assalamu'alaikum semua pengunjung dan kawan-kawan semua.Lama kita tak dapat online..ada masaalah teknikal talian talipon rumah kita ni.Masaalahnya..bila mohon talian talipon rumah ni..telekom bagi nombor yang orang lain dah pernah guna..untuk pejabat/kedai.Jadi setiap hari..ada saja pangilan masuk...orang bertanyakan itu dan ini..dan nak oder barang  yang kita tak jual.Kita pun heran.Satu hari tu..kita tanya, mana dapat no. ni ? Dia kata..kat dalam yellow pages.
Kita pun komplen..dan mintak no baru.Cam biasalah..raya kan sebulan..teknisyen pun cuti sebulan kut..hu..hu..hu...baru hari ni ada line..pueh den menunggu...tak sabo-sabo jari den nak monaip ni'ah..tongah-tongah malam pun jadi ni'ah...

No comments :

Post a Comment

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..