*

Sunday, 27 September 2009

Mereka pulak jelajah rumah kita

Sessi jelajah kerumah kita...bermula dari raya ketiga lagi.Adik beradik papa..dua orang datang bersama keluarga masing-masing datang serentak..gegak gempita rumah...dengan gurauan diaorg.Seronoknya family sebelah papa ni..diaorg bergaul macam kawan-kawan sesama anak beranak..tak macam family sebelah kita..cam serius aje...tak dan nak amik gamo..sibuk kat dapor ngan oya...

..........................................................................
Semalam kononnya selepas beraya kat rumah adik..nak pergi menjelajah keBangi pulak..rumah adik papa dan sepupu/adik beradik sesusu ngan kita.Rupanya sepupu kita call dulu kata nak datang...hehehe..apa lagi..kita ngan oya pun menyingsing lenganlah..hehehhe..

~ gambar kenangan..anak-anak abang man yang suruh bergambar ni ~


~ gambar kenangan..bersama keluarga DR.Elias Saion dan Puan Salbiah Mad Tap dari UPM ~


~ lepas diaorg balik..pak sedara papa pulak dtg..nasib baik masak lebih sikit..ada lah juadah utk di hidang..kalau tak makan kueh kering ajelah ~



~ eeeeh macam di rancang plak..kawan kita kat rumah lama pun datang bersama "handbag comel" ( dah umo-umo camni bawak "handbag comel" ni terasa muda tak am/sah ?.. heheh )...sedang-sedang elok aje...juadah pun cukup-cukup aje...


No comments :

Post a Comment

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..