*

Wednesday, 2 September 2009

Eg untuk kawan maya..

Hari ini baru perasan yg sepatutnya due date untuk poskan eg kawan maya.Itu pun sbb alarm hpon menyanyi.Alamak..barangnya pun takde..belum beli..hari ini jugak mesti pergi beli.
Mintak papa tolong hantarkan ke SACC...malas nak drive sorang2..kepala ni pun cam mamai aje.Sampai aje SACC terus masuk kelovely lace..kat situ senang nak carik barang..semua ada.boleh dikatakan semua barang kat situ menjadi kesukaan semua orang.masuk aje..mata ni terus tertumpu pada dua benda ni..tersangatlah cantiknya..pada pandangan mata ini..tak fikir panjang terus beli.nak beli 2 set..satu untuk diri sendiri..tapi dah habis stok pulak...kita bli aje satu set.lain kali kalau ada lagi ..kita beli pulak untuk diri sendiri..
Sebelum packing barang2 tu ( esok nak pos )kita buka dulu kotak2 tu..nak ambik gambo..alahai! sayangnya..ada sumpik sikit kat tepi birai trinket tu.masa beli tadi tak persan pulak..nak wat camna ek? Masa pun dah suntuk..tak dan nak pi tukar/beli lain..jadi kita packing jugaklah.Harap2 kawan partner kita boleh terima seadanya..

No comments :

Post a Comment

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..