*

Sunday, 7 June 2009

Four Seasons Garden di Korea

Inilah sebahagian dari gambar yang akk sempat ambil  di taman rose di four seasons garden di Korea. Suasananya sangat romantik...membuatkan aku rasa tak sedar diri...hihihih...
Posing punya posing...nah kau..sekalik posing maut...sanggup ke tak sanggup ke..kena tengok juga ye..kah..kah..kah..

ngee..ngee..ngee..nak buat camna..dah memang besar gedabak...kah..kah..kah..
Cucu tengok pun kata... apa pasal Atok ngan Wan gemok sangat? hehehe...






 

2 comments :

  1. Four season garden ni di mana kakrose?

    ReplyDelete
  2. Tirana
    Dia dalam taman disneyland..itu sebahagian aje dpt ambik..bateri kamera kong..huhuhu
    masa pulak suntuk..sejam aje..
    Tirana sms/miscall akak..no ada kat blog ag satu..

    ReplyDelete

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..