*

Friday, 6 March 2009

Redeem mata ganjaran BHP

Hari ini papa pergi ambil barang barang redeem point dari BHP petrol.Barang tu sepatutnya sampai semalam. Oleh kerana aku takde di rumah semasa penghantar tu hantar bungkusan tu, jadi...hari ini papalah kena ambik sendiri bungkusan tu kat skynet.
kesemuanya ada lima barang yang aku redeem..tapi cuma dapat 2 barang ni aje..selebihnya dah habis stok.Aku tunggu lagi.. apa lagi barang yg boleh di redeem..kerana points masih ada banyak lagi..ada dalam 80,000 points lagi..












Slow cooker ni comel sangat..boleh buat rebus akar kayu..telur pindang..atau masak poridge utk baby.

No comments :

Post a Comment

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..