*

Wednesday, 4 March 2009

masjid wilayah

Add caption
Hari ni, buat urusan bayaran segala cukai pintu,cukai tanah..hampir setengah hari jugaklah.Boring..boring..duduk dlm kereta lama2...pastu tunggu no giliran.Tak sempat balik rumah..kami makan tengahari di satu restoran di Bukit Kinrara.Kebetulan pergi sana nak bayar mentanance rumah...dah beberapa bulan tak bayar.Menu yg aku makan..ikan sardin goreng,pucuk ubi masak tempoyak ngan petai..labu air masak lemak ngan udang.Papa pulak... ikan kerisi goreng ngan sayur boncis goreng ngan udang,kuah kari.Hpon tinggal dlm kereta ..tak dapek den nak snap photo.

Lepas makan,janji ngan Ai nak hantarkan wallet dia yang tertinggal kat rumah.Pergi office tak bawa IC ngan lesen memandu.Kalau ikutkan Ai..tak payah antarkan..tapi papa kata..bahaya,klau berlaku ape2 hal kan susah..

Ai cakap tak payah pergi site Office dia..dia suruh tunggu kat masjid wilayah..ntt dia datang.Office dia kat depan masjid tu aje..ada satu bangunan yg sedang dalam pembinaan...dalam dok menunggu dia ..terasa nak ketandas pulak.papa bawak aku ke dalam masjid untuk melepaskan hajat kecik.pertama kali menjejakan kaki ke masjid wilayah ni...rasa kagum dengan keindahannya..sempat juga ambik gambar..dlm keadaan yang tergesa2..

No comments :

Post a Comment

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..