*

Wednesday, 11 March 2009

Dalam delima

Beberapa hari lepas, aku dan papa..saja2 menyibukan diri.Takde kerja cari kerja.Kami meronda pusing2 tengok kawasan perumahan yang sedang dalam pembinaan.Dalam dok mencari2..terjumpa satu kawasan perumahan baru yg taklah jauh sangat dari kawasan rumah aku.Kawasannya sangat selesa dan agak strategik...kiranya dipingiran Shah Alamla.Adoi mak..cantiknya rumah.Hati tak tahan dah terbekenan.Papa pun sama.Alahai..kenapa cepat sangat beli rumah kat sunway kayangan tu? Kenapa la tak jumpa projek ni dulu? huhuhuhu...nak buat camna..

Nak puaskan hati,pergi ke pejabat jualan di Subang Jaya.tanya punya tanya..semua dah sold out...yang waiting list pun ramai.Jawab nya...takde harapan.

Tapi nak di panjangkan cerita..ada satu owner ni nak jual rumah dia.Adei mak! dia upkan rega rumah tu sampai 80k.Tak kisahlah tu.masaalahnya..aku dan papa ni yg berangan nak duduk rumah tu...mampukah? huhuhu...

Minggu akhir bulan ni..dimaklumkan akan dapat kunci rumah di sunway kayangan tu.niat hati nak buat renovation tu nampaknya tertanggoh dulu.budget yang ada simpan dulu...mana tau kut2 ada rezeki pulak dengan yang ini..
Macem macemlah aku dan papa nih...heheheh..

No comments :

Post a Comment

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..