*

Wednesday, 4 February 2009

kosong

Hari ini rasa macam tak berape sihat..takde mood.perasaan kosong. rasa sedih dari pagi terbawa sampai ke petang.Tak buat ape pun..hanya duk melayan perasaan, menjahit tempahan..tidur.

Malam Oya ajak temankan dia..nak pergi ke Subang Parade.Dia nak shopping beli suit utk di pakai ke Istana Budaya esok malam..katanya..

RHB ada sponser pelanggannya menonton pementasan PGL.So..Oya kena intertain pelanggannya lah..( betulke ayat ni..heheheh )kalau pelanggan tak dtg..dia berpeluang menonton percuma.jeles aku...( salah satu wishlist aku yg tak terlaksana..sbb takde org nak bawak..somi tak minat/ke taktau nak pergi..huhuhuhu..)

olih kerana takde mood..takde ape pun yg aku beli..puas berjalan..jumpa lah keychain dan mini photo frame...2 ketui RM10.00..Jangan tidak kata org..nak membuang duit..

No comments :

Post a Comment

terimakasih kerana sudi komen mengomen. komen mengomen boleh mengeratkan hubungan silaturahim di alam maya ini..